В окупованій Макіївці пролунав вибух на нафтобазі. Пожежу не можуть ліквідувати

Новини Вінниці / В окупованій Макіївці пролунав вибух на нафтобазі. Пожежу не можуть ліквідувати

В окупованій Росією Макіївці Донецької області сьогодні, 4 травня, вранці пролунав вибух на нафтобазі. Внаслідок вибуху розпочалася пожежа.

Місцеві пабліки переповнені фото та відео, на яких видно, як горить нафтобаза. Видно навіть із сусіднього Донецьку. В небо здіймається густий чорний дим. Повідомляють про пожежу і російські пропагандисти.

«На Донбасі у Макіївці після вибуху загорілася нафтобаза», – підтверджують інформацію пропагандисти «РИА Новости», виклавши відео.

Telegram-каналі Mash, вказує, що за словами очевидців, горить нафтебаза в районі Новоробочого селища. В окупаційній адміністрації Макіївки підтвердили факт обстріла з боку ЗСУ.

Також численні фото публікують у Telegram-каналах ОРДЛО.

Паблики, зокрема Telegram-каналі «Типовий Донецьк», повідомляють, що пожежа дуже серйозна.

На цій базі концентрувалося паливо для постачання «другої армії світу», яка зараз намагається повністю захопити Донецьку та Луганську області.

«За словами дирляндського штабу горить чотири резервуари по 5 тис. тонн кожен», – пишуть у Telegram-каналі «Оперативний ЗСУ».

Місцеві мешканці пишуть, що причиною пожежі став «прильот» по нафтобазі. Пожежу досі не можуть ліквідувати. Адже всі містяни нищать Маріуполь та інші українські міста…

Олег Верлан

4 травня, 2022