В Одесі вінничани побили товариша та кинули помирати у полі

Новини Вінниці / В Одесі вінничани побили товариша та кинули помирати у полі

У Суворовському районі Одеси 36-річний вінничанин винаймав квартиру. Коли у нього гостював батько, чоловік запросив колегу по роботі… Що трапилося потім, одесит не міг пригадати. Прийшов до тями колега вже за містом, не пам’ятаючи як опинився з численними побоями у полі. Через кілька днів 28-річна людина померла у лікарні. Правоохоронцям вдалось з’ясувати, хто причетний до цієї смерті.

Яке повідомляють у відділі комунікації поліції Одещини, за версією слідчих, чоловіки розпивали спиртне. Під час застілля гості – колега та батько квартиранта – почали сваритися та битися. Не розбороняючи гостей, квартирант став допомагати батьку.

Разом вони так побили гостя, що той втратив свідомість. Непритомного чоловіка родичі вивезли за місто і покинули посеред поля.

Коли свідомість частково повернулася, одесит зміг дійти до дороги і поруч з трасою. Там його знайшли перехожі та викликали швидку допомогу. У лікарні пацієнт не міг нічого пригадати, а через кілька днів від отриманих травм він помер.

Відновлюючи коло спілкування одесита, місцеві розшуковці вийшли на квартиранта-вінничанина. Він залишився в Одесі. Чоловіку повідомили про підозру в умисному тяжкому тілесному ушкодженні (стаття 121 КК України), вчиненому групою осіб, що спричинило смерть потерпілого, та обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Місце знаходження батька заарештованого встановили згодом аж на Вінниччині, з ним наразі проводяться невідкладні слідчі заходи.   

Макс Мельник

11 жовтня, 2021