В мерії Вінниці остаточно визначили позицію по реставрації фасаду міськвиконкому

Новини Вінниці / В мерії Вінниці остаточно визначили позицію по реставрації фасаду міськвиконкому

Можна припустити, що незабаром сіру будівлю мерії Вінниці реставрують, а фасад оновлять. У відповіді на «фартову» петицію Олександра Яновського, в якій він обізвав споруду «сірим ДЕЩО» та запропонував реставрувати за кілька діб зібрала 372 електронних підписи, у міській раді зазначили, що процес вже запущено.

Можна припустити, що незабаром фасад сірої будівлі мерії Вінниці реставрують. У відповіді на «фартову» петицію Олександра Яновського, в якій він обізвав споруду «сірим ДЕЩО» та запропонував реставрувати за кілька діб зібрала 372 електронних підписи, у міській раді зазначили, що процес вже запущено. Чому петиція фартова? Далеко не кожна має позитивне продовження.

Вінничанину відповіли, що ще у 2017 році Вінницька філія ДП «НДІпроектреконструкція» зробила технічне заключення щодо стану будівельних конструкцій об’єкта. Саме ця організація визначена як виконавець проектно-кошторисної документації реконструкції фасаду.

Залишилося лише визначитися із зовнішнім виглядом. Нагадаємо, напередодні мер Сергій Моргунов дав старт ідеї реставрувати міськвиконком. Відомий «Акваріум» втратить сіру автентичність. Незабаром має бути оголошений конкурс проектів для визначення кращого варіанту нового фасаду будівлі.  

Макс Мельник

30 серпня, 2018