В лабораторії «Квадрату» юним вінничанам пропонують корисне «технічне» дозвілля

Новини Вінниці / В лабораторії «Квадрату» юним вінничанам пропонують корисне «технічне» дозвілля

У Вінницькому молодіжному центрі «Квадрат» працює лабораторія технічної творчості. Юних вінничан запрошують в лабораторію, щоб отримати елементарні технічні навичк

У Вінницькому молодіжному центрі «Квадрат» працює лабораторія технічної творчості Fab Lab. Юних вінничан запрошують в лабораторію, щоб отримати елементарні технічні навички.

Про це йдеться на сторінці спільноти у Facebook.

«Досі не знаєш як відремонтувати велосипед? Розібрав свій телефон і не знаєш як його зібрати до купи? Вирішив зробити систему розумного будинку, але не знаєш з чого почати? Бери приклад з Влада і Артема, які здобувають практичні навички у лабораторії «Квадрату». З понеділка по п‘ятницю з 10.00 до 19.00 двері лабораторії відкриті для тебе. Мий руки, одягай маску і гоу до нас», - йдеться в інформації.

Окрім знань, пов‘язаних з ремонтом, в лабораторії допомагають і з автомоделюванням.

«Спеціаліст Fab Lab Сергій Білоус та юний інженер-механік збирають і ремонтують міні версію Amg Mercedes C Class Dtm 2008. Вже чекаємо тестового запуску», - йдеться в інформації.

Зазначимо, що Amg Mercedes C Class Dtm 2008 хоч іграшковий, та зібрати його підлітку без допомоги дорослої люди, та краще зі знанням техніки, доволі складно. До того ж «автівка» доволі дорога, в інтернеті середня вартість її складає 6 тисяч гривень.

Марина Карабай

2 серпня, 2020