В Хмільнику планують провести масштабну реконструкцію відділення швидкої допомоги

Новини Вінниці / В Хмільнику планують провести масштабну реконструкцію відділення швидкої допомоги

В Хмільнику планують провести масштабну реконструкцію відділення екстреної медичної допомоги. Як зазначено у проєкті рішення реконструкцію проводитимуть відповідно до клопотання департаменту охорони здоров‘я, а замовником є державне підприємство «Архітектурно-будівельний інжиніринг»

В Хмільнику планують провести масштабну реконструкцію відділення екстреної медичної допомоги. Як зазначено у проєкті рішення, реконструкцію проводитимуть відповідно до клопотання департаменту охорони здоров‘я, а замовником є державне підприємство «Архітектурно-будівельний інжиніринг».

Про це йдеться на сайті Вінницької обласної ради.

«Надати дозвіл комунальному некомерційному підприємству «Хмільницька центральна районна лікарня» Хмільницької районної ради в особі директора Залецького В.А. на укладання договору про встановлення права користування земельною ділянкою для забудови (суперфіцію), площею 7,0828 га (кадастровий номер 0510900000:00:004:0616), розташованої за адресою: Вінницька область м.Хмільник, вулиця Монастирська (колишня Кірова), будинок 71, для виконання будівельних робіт по об’єкту «Реконструкція відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги по вул. Монастирська, 71 в м.Хмільник Вінницької області» із замовником будівництва - державним підприємством «Архітектурно-будівельний інжиніринг», - зазначено у проєкті рішення.

У разі прийняття надання депутатами згоди директор лікарні В.Залецький має зареєструвати договір в державному реєстрі речових прав на нерухоме майно.

Довідково, "суперфіцій" у перекладі з латини означає «будівля слідує за землею», в Римському праві суперфіцій означає спадкове і відчужуване право на користування будівлею, що зведена на чужій землі.