В електричці на Вінниччині побили та пограбували чоловіка: банду затримано

Новини Вінниці / В електричці на Вінниччині побили та пограбували чоловіка: банду затримано

Нічний електропотяг, що слідував з Шепетівки до Козятину, став «полем битви», де орудувала справжнісінька банда. Четверо зловмисників напади на одного з пасажирів. У чоловіка відібрали все майно. Лише на Вінниччині постраждалий прийшов до тями. Нападників вінницькі правоохоронці затримали тієї ж ночі.

Нічний електропотяг, що слідував з Шепетівки до Козятина, став «полем битви», де орудувала справжнісінька банда. Четверо зловмисників напали на одного з пасажирів. У чоловіка відібрали все майно. Лише на Вінниччині постраждалий прийшов до тями. Нападників вінницькі правоохоронці затримали тієї ж ночі.

Як повідомляють у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, 59-річний громадянин Республіки Білорусь звернувся до козятинських правоохоронців 17 січня близько другої години ночі. За словами чоловіка, в електричці близько 23-ї години на нього напали четверо невідомих. Серед них була і жінка.

Застосувавши фізичну силу, нападники відібрали гаманець з 715 доларами, мобільник, ланцюжок, годинник, а також три валізи з речами. Постраждалий вказав, що зловмисники вийшли перед Козятином на станції Глухівці.   

У місті Козятин потерпілого госпіталізували. Тієї ж ночі поліцейські сектору реагування патрульної поліції Козятинського відділення поліції Олександр Журавльов та Артем Ільчук за прикметами, що надав для орієнтування чоловік, затримали чотирьох зловмисників. 

В чагарниках, неподалік від місця їх затримання, поліцейські знайшли валізи з речами потерпілого та велосипед, на якому один із зловмисників хотів їх перевезти. Вилучено також кошти та інше майно потерпілого.

Банда виявилася доволі цікавою. Серед затриманих – 42-річний чоловік та 37-річна жінка, мешканці Бердичева, 34-річний мешканець Томашпільського району та 36-річний житель Дніпра. Троє з них раніше притягувалися до кримінальної відповідальності.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.187 КК України (розбійний напад), що передбачає до 10 років ув’язнення. 

Новини Вінниці / В електричці на Вінниччині побили та пограбували чоловіка: банду затриманоНовини Вінниці / В електричці на Вінниччині побили та пограбували чоловіка: банду затриманоНовини Вінниці / В електричці на Вінниччині побили та пограбували чоловіка: банду затриманоНовини Вінниці / В електричці на Вінниччині побили та пограбували чоловіка: банду затримано
Макс Мельник

17 січня, 2020