В астралі: вінничанка ледь не потрапила під колеса швидкої, не реагуючи на сигнали сирен

Новини Вінниці / В астралі: вінничанка ледь не потрапила під колеса швидкої, не реагуючи на сигнали сирен

У Вінниці переходячи дорогу на пішохідному переході жінка ледь не потрапила під колеса швидкої. Адже вінничанка не реагувала на звук сирени, а навпаки з «кам’яним» обличчям продовжувала рух у потрібному їй напрямку.

У Вінниці, переходячи дорогу на пішохідному переході, жінка ледь не потрапила під колеса швидкої. Дивна ситуація. Як стверджує свідок, вінничанка не реагувала на звук сирени, а навпаки з «кам’яним» обличчям продовжувала рух у потрібному їй напрямку.

Як повідомляє автор відео Олександр Лушин у Facebook на сторінці Ситуаційного центру, по вул. 600-річчя жінка, крокуючи пішохідним переходом, здається взагалі не надала значення, що зліва від неї мчить карета швидкої медичної допомоги.

Очевидці даної ситуації вказують, що ввімкненні проблискові маячки та сирену було видно та чутно здалеку. Проте жінка продовжила рухатись проїзджою частиною, не надаючи перевагу у русі медичному спецтранспорту.

"Спеціально викладаю зі звуком. Швидку було видно і чутно дуже здалеку, тому я перебудувався вправо, водії теж не вилізли на перехрестя. Але те, що я побачив далі коментувати складно", - йдеться у дописі автора.

Ірина Заіковата

20 листопада, 2019