В АМКУ дорікнули вінницькому готелю «Ритм» уявною «зірковістю»

Новини Вінниці / В АМКУ дорікнули вінницькому готелю «Ритм» уявною «зірковістю»

Вінницьке обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України вважає, що розміщення інформації на офіціальному сайті готелю про статус «чотири зірки», коли жодних підтверджуючих документів на «зірковість» немає є порушенням. Саме такий випадок виявлено на північній околиці Вінниці, де ТОВ «ВКФ «Сігма-3» належить готель «Ритм».

Вінницьке обласне територіальне відділення Антимонопольного комітету України вважає, що розміщення інформації на офіціальному сайті готелю про статус «чотири зірки», коли жодних підтверджуючих документів на «зірковість» немає є порушенням. Саме такий випадок виявлено на північній околиці Вінниці. В АМКУ кажуть про порушення з боку ТОВ «ВКФ «Сігма-3». Цій компанії належить готель «Ритм» на вул. Зулінського.

Як зазначається на сайті вінницького відділення АМКУ, компанії рекомендовано припинити дії, які містять ознаки порушення законодавства про захист від недобросовісної конкуренції. Саме таким, на думку фахівців, є повідомлення неправдивих відомостей про стандарти та характеристики послуг.

В АМКУ зазначають, що на фасаді готелю розповсюджено інформацію «****» (чотири зірки). Інформація про присвоєння готелю категорії «****» (чотири зірки) також була розміщена веб-сайті замовлення готельних послуг. Зрозуміло, що у клієнта має скластися хибне враження, що готель «зірковий», і це може спонукати його обрати там номер.

На запит відділення товариство, як власник комплексу, не надало підтвердження правдивості поширеної інформації про «зірковість», тому в АМКУ вимагають припинити порушення вітчизняного законодавства.

Макс Мельник

16 серпня, 2018