Увечері в суботу та вранці в неділю у Вінниці не курсуватиме громадський транспорт

Новини Вінниці / Увечері в суботу та вранці в неділю у Вінниці не курсуватиме громадський транспорт

Вочевидь, аби у вінничан не виникало "спокуси" відвідати Великодні богослужіння, у місті вирішили призупинити роботу всього громадського транспорту із вечора суботи до ранку неділі. Таке рішення сьогодні, 15 квітня, ухвалила міська комісія з питань ТЕБ та НС.

Вочевидь, аби у вінничан, точніше, працівників "критичної інфраструктури", які нині мають право користуватися громадським транспортом, не виникало "спокуси" відвідати Великодні богослужіння і наразитись на інфікування коронавірусом, у місті вирішили взагалі призупинити роботу громадського транспорту із вечора суботи до ранку неділі.

Таке рішення сьогодні, 15 квітня, ухвалила міська комісія з питань ТЕБ та НС.

"Призупинити роботу міського електричного (трамвай, тролейбус) та автомобільного (автобус, маршрутне таксі) транспорту з 18:00 18 квітня поточного року до 11:00 19 квітня поточного року", - йдеться у рішенні комісії.

Керівникам підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності, які відносяться до об’єктів критичної інфраструктури, міські посадовці рекомендували переглянути графіки роботи підпорядкованих їм об’єктів.