Уряд погодив призначення трьох нових заступників голови Вінницької ОДА

Новини Вінниці / Уряд погодив призначення трьох нових заступників голови Вінницької ОДА

Сьогодні уряд погодив призначення першого заступника та двох заступників голови Вінницької ОДА. Хоча офіційної інформації про кадрові рішення наразі ще нема, про них поінформував на своїй сторінці у Facebook народний депутат Олексій Гончаренко.

Сьогодні уряд погодив призначення першого заступника та двох заступників голови Вінницької ОДА. Хоча офіційної інформації про кадрові рішення наразі ще немає, про них поінформував на своїй сторінці у Facebook народний депутат Олексій Гончаренко.  

За інформацією нардепа, першим заступником голови Вінницької ОДА стане Сергій Здітовецький, який до цього працював заступником начальника - начальником Вінницького відділення Вінницької ОДПІ ГУ ДФС.

Заступниками Владислава Скальського призначать нинішню директорку департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОДА Наталію Заболотну та підприємця Олександра Піщика. Останній, за даними його декларації, є кінцевим бенефеціарним власником низки юридичних осіб, зокрема, обслуговуючого кооперативу ЖБК «Котеджне містечко-«Вінницябуд», приватного підприємства «ТРИ С-МАРКЕТ», ТОВ «Управляюча компанія «ВІННИЦЯБУД» та ПП «ІРИНА РЕНЕСАНС ПЛЮС».

Сергій Маламура

27 листопада, 2019