Унаслідок ДТП неподалік Вінниці два водія потрапили до лікарні

Новини Вінниці / Унаслідок ДТП неподалік Вінниці два водія потрапили до лікарні

Протягом 23 вересня у Вінницькому районі сталися дві доволі схожих ДТП. В обох випадках дорога для водіїв виявилася завузькою. Через аварії двоє водіїв опинилися на лікарняних ліжках.

За інформацією відділу комунікації ГУНП у Вінницькій області, близько 14.00 аварія сталась поблизу села Пилява. Автомобіль Volkswagen зіткнувся з Volvo. У результаті ДТП 63-річний кермувальник Volkswagen з тілесними ушкодженнями госпіталізований до медичного закладу.

Близько 19.00 в селі Сокиринці 26-річний водій Land Rover не впорався з керуванням та допустив зіткнення з автомобілем Ford, за кермом якого перебував 49-річний місцевий житель. Внаслідок автопригоди водій автомобіля Ford потрапив до лікарні. 

Транспортні засоби поміщені на арештмайданчик.

Слідством розпочаті кримінальні провадження за ч. 1 ст. 286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) КК України. За таке правопорушення передбачено покарання у вигляді обмеження волі на строк до 3-х років з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк. 

Макс Мельник

24 вересня, 2021