Укрзалізниця продовжила маршрут приміського поїзда Могилiв-Подільський - Жмеринка до Вінниці

Новини Вінниці / Укрзалізниця продовжила маршрут приміського поїзда Могилiв-Подільський - Жмеринка до Вінниці

З 18 липня «Укрзалізниця» змінила маршрут приміського поїзда Могилiв-Подільський – Жмеринка. Тепер він подовжений до Вінниці.

Як зазначає нацоператор, цей приміський поїзд дозволить зручно та дуже бюджетно подорожувати з Могилів –Подільский через Жмеринку до Вінниці. Вартість квитка складає всього 50,00 грн.

«Тим паче графік курсування наші залізничники розробили спеціально для Вас наші любі пасажири, щоб максимально зручно використати час трудового дня в обласному центрі», - зазначають в УЗ.

Так, з 18 липня призначається курсування наступних поїздів:

№ 6312 Жмеринка – Вiнниця курсує щоденно, відправляється зі станції Жмеринка о 07.38 прибуває до станції Вiнниця о 08.44.

№ 6311 Вiнниця – Жмеринка курсує щоденно, відправляється зі станції Вiнниця о10.05 прибуває до станції Жмеринка о 11.11.

Зупинки передбачені на станціях Тартак, Браїлiв, Козачівка, Демидівка, Могилівка, Гнiвань, Селищанський, Яришівка, Веселка, Тюшки, Порпурівський.

При цьому вносяться зміни в розклад руху та періодичність курсування:

№ 6331 Жмеринка – Могилiв-Подільський тепер курсує щоденно, відправляється зі станції Жмеринка о 11.38 прибуває до станції Могилiв-Подільський о 14.30.

З метою покращення якості обслуговування пасажирів, цим приміським поїздам встановлюється єдина нумерація:

№6332 Могилів-Подільський - Вінниця відправлення о 04.08, прибуття о 08.44;

№6331 Вінниця - Могилів-Подільський відправлення о 10.05, прибуття о 14.30.

«З розкладом руху електропоїздів можна ознайомитися на сайті АТ «Укрзалізниця», а також на інформаційних дошках вокзалів та станцій. Придбати квитки на зазначені електропоїзди можна в залізничних касах», - йдеться у повідомленні.