«Укрпошта» випустить марку «Кримський міст на біс!». Чверть тиражу вже продано

Новини Вінниці / «Укрпошта» випустить марку «Кримський міст на біс!». Чверть тиражу вже продано

У день Народного Єдинства, які відмічають у Росії 4 листопада, «Укрпошта» має намір випустити нову марку – «Кримський міст на біс!». Цей об’єкт, який став тотемним для путінського режиму, нині перебуває у частково зруйнованому стані.

Про випуск марки повідомив генеральний директор компанії Ігор Смілянський у Telegram.

«4 листопада буде 8 років, 8 місяців та 8 днів українського спротиву російський навалі. А ще 4 листопада державне свято на росіі - День Народного Единства. Ми, в «Укрпошті», настільки доброзичливі, що робимо подарунки навіть нашим ворогам. А тому у п’ятницю, 4 листопада, «Укрпошта» випускає нову марку – «Кримський міст на біс!». І неважливо, хто насправді підірвав міст, нам вистачає самого факту», - написав він.

Смілянський також зазначив, що тираж марки складає 300 тис. маркових аркушів або 2,1 млн марок. Проте понад 70 тисяч листів вже продано по передзамовленню і вони вже скоро будуть у своїх власників. А всі інші вже цієї п'ятниці можна буде придбати у всіх міських відділеннях «Укрпошти», на її сайті, а також на маркетплейсах Prom, Kasta, Rozetka, eBay та Amazon. 

Олег Верлан

3 листопада, 2022