Україна та Росія «обміняються» громадянами, які через коронавірус «загостились» у сусідів

Новини Вінниці / Україна та Росія «обміняються» громадянами, які через коронавірус «загостились» у сусідів

Завтра із Києва в Москву відпрвиться спецпотяг, який доставить громадян Російської Федеорації на батьківщину.  У зворотній рейс потяг відправиться 28 березня і прибуде до Києва 29 березня. На ньому з Росії привезуть українців, які нині перебувають у Росії. Поїзд не зупинятиметься у Вінниці, як і на інших, передбачених розписом зупинках.

Завтра із Києва в Москву відправиться спецпотяг, який доставить громадян Російської Федеорації на батьківщину. У зворотній рейс потяг відправиться 28 березня і прибуде до Києва 29 березня. На ньому з Росії привезуть українців, які нині перебувають у Росії. Поїзд не зупинятиметься на жодній із станцій. Чи багато серед тих, хто повернеться вінничан, наразі не зазначається.

Купити квитки на спеціальний потяг можна буде найближчим часом через інтернет на сайті «Укрзалізниці». Про це повідомляє «Українська правда» з посиланням на російські джерела.

«Через ситуацію з коронавірусом для евакуації росіян з території України і українців з території РФ буде запущений спеціальний потяг №906/905 за маршрутом «Київ - Москва - Київ».

Повідомляється, що в складі поїзда буде 18 вагонів на біля 800 місць. Поїзд відправиться з Києва 27 березня і прибуде в Москву на наступний день - 28 березня. У зворотний рейс з Москви він відправиться 28 березня і прибуде до Києва 29 березня.

Поїзд пройде без зупинок для посадки/висадки пасажирів. На шляху прямування пасажири пройдуть прикордонний і митний контроль, а також медичний огляд», - йдеться в інформації.

Марина Карабай

25 березня, 2020