Учні шкіл Вінниччини, в яких розташовані дільниці, у понеділок матимуть додатковий вихідний

Новини Вінниці / Учні шкіл Вінниччини, в яких розташовані дільниці, у понеділок матимуть додатковий вихідний

У понеділок, 1 квітня, учні окремих шкіл Вінниччини не навчатимуться, а відпочиватимуть. Додатковий вихідний буде у навчальних закладах , де розташовані виборчі дільниці.

У понеділок, 1 квітня, учні окремих шкіл Вінниччини не навчатимуться, а відпочиватимуть. Додатковий вихідний буде у навчальних закладах, де розташовані виборчі дільниці. Про це NaПарижі розповіли у департаменті освіти і науки облдержадміністрації .

«У деяких школах області навчалися у минулий понеділок, перед початком весняних канікул. Також деякі учні пропущений час відпрацьовуватимуть за рахунок ущільнення навчальної програми», - зазначили у профільному департаменті.

Нагадаємо, на виборчі дільниці почали завозити бюлетені для голосування. Одразу під час отримання бюлетенів дільничними виборчими комісіями дільниці беруть під охорону співробітники поліції. У ГУ Нацполіції в області повідомили, що загалом на Вінниччині поліцейські забезпечуватимуть правопорядок на 1650 виборчих дільницях. Там також чергуватимуть працівники ГУ ДСНС.

 

Саша Григоровська

29 березня, 2019