У зухвалому пограбуванні мешканки Могилева-Подільського підозрюють рецидивіста з Криму й підлітка-подолянина

Новини Вінниці / У зухвалому пограбуванні мешканки Могилева-Подільського підозрюють рецидивіста з Криму й підлітка-подолянина

На Вінниччині зростає кількість жертв грабіжників. Останній такий злочин вчинений учора в Могилеві-Подільському. Двоє злочинців вранці напали на беззахисну жінку, нанесли їй ушкодження, вирвали з рук сумку та забрали мобільний телефон. Підозрюваних упіймали за кілька годин. Старшому з них 45 років, він недавно вийшов на волю з виправної колонії. А його спільником був 15-річний житель згаданого району. У них вилучили речі потерпілої. Кримчанина утримують у СІЗО. «Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). За таке правопорушення передбачено покарання - до 6 років позбавлення волі», – зазначили у відділі комунікації поліції Вінниччини. Як повідомляв NaПарижі, жмеринські правоохоронці затримали рецидивіста з напарником, яких підозрюють у зухвалому нападі на місцевого жителя.

На Вінниччині зростає кількість жертв грабіжників. Останній такий злочин вчинений учора в Могилеві-Подільському. Двоє злочинців вранці напали на беззахисну жінку, нанесли їй ушкодження, вирвали з рук сумку та відібрали мобільний телефон.

Підозрюваних упіймали за кілька годин. Старшому з них 45 років, він недавно вийшов на волю з виправної колонії. А його спільником був 15-річний житель згаданого району.

У них вилучили речі потерпілої. Кримчанина утримують у СІЗО.

«Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж). За таке правопорушення передбачено покарання - до 6 років позбавлення волі», – зазначили у відділі комунікації поліції Вінниччини.

Як повідомляв NaПарижі, жмеринські правоохоронці затримали рецидивіста з напарником, яких підозрюють у нападі на місцевого жителя, у якого відібрали рюкзак з речами і грошима.
 

Юрій Ярмощук

21 лютого, 2019