У Жмеринці жінка з ножем намагалась пограбувати магазин

Новини Вінниці / У Жмеринці жінка з ножем намагалась пограбувати магазин

У Жмеринці 24 листопада озброєна ножем жінка погрожувала розправою продавчині магазина побутової хімії, змушуючи віддати гроші з каси. Напрадниця виявилася киянкою, яку розшукують у столичній поліції.

Як повідомляють у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, повідомлення про злочин надійшло до місцевих правоохоронців близько 11:30. Зателефонувала працівниця магазину, яка у момент нападу вийшла з підсобного приміщення.  

Озброєну нападницю екіпаж групи реагування патрульної поліції затримав на місці вчинення нападу. Зловмисницею виявилась 25-річна жителька Київської області. Під час перевірки з’ясувалось, що вона перебуває у розшуку за вчинення крадіжок на території Київщини. Ніж у неї вилучили.

Попередньо встановлено, що гостя з Київщини вчинила ще ряд злочинів у Жмеринці. На ринку, розташованому неподалік залізничного вокзалу, зловмисниця вирвала з рук містянки 200 гривень та викрала з прилавку ніж, з яким вчинила розбійний напад на продавчиню магазина побутової хімії.

Затриманій оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.1 ст. 187 КК України (розбій). Їй загрожує до 7 років позбавлення волі. Правопорушниця знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.

Новини Вінниці / У Жмеринці жінка з ножем намагалась пограбувати магазинНовини Вінниці / У Жмеринці жінка з ножем намагалась пограбувати магазин
Макс Мельник

25 листопада, 2021