У Жмеринці розпочали повертати Бендера на «законне» місце (ФОТО)

Новини Вінниці / У Жмеринці розпочали повертати Бендера на «законне» місце  (ФОТО)

На Вінниччині у місті Жмеринка розпочали будівельні роботи на привокзальній площі.  Майстри міста підготовлюють місце для встановлення головної туристичної родзинки міста – пам’ятника Остапу Бендеру.

На Вінниччині у місті Жмеринка розпочали будівельні роботи на Привокзальній площі. Майстри міста підготовлюють місце для встановлення головної туристичної родзинки міста – пам’ятника Остапу Бендеру.

Як стало відомо з сайту Жмеринка.City, за виконанням ремонтних робіт пильно слідкують представники місцевої влади.

Як повідомив керуючий справами міськвиконкому Андрій Стемповський, доручення по поверненню пам’ятника Остапу Бендеру на Привокзальну площу міста надійшло від секретаря Жмеринської міської ради - Юрія Світлака. Міськвиконком у свою чергу звернувся до скульптора Миколи Крижанівського з проханням відновити пам’ятник і він вже приступив до виконання робіт.

Начальник управління житлово-комунального господарства Ольга Куленко також зауважила, що паралельно тривають роботи по відновленню тротуарної плитки на площі, яка «просіла» від ливневої системи, що під нею.

Заступник міського голови з питань культурної політики міста Володимир Дудік повідомив, що повернення і відкриття пам’ятника проведуть як завжди, по-жмеринськи – креативно. Отже чекаємо...

Новини Вінниці / У Жмеринці розпочали повертати Бендера на «законне» місце  (ФОТО)Новини Вінниці / У Жмеринці розпочали повертати Бендера на «законне» місце  (ФОТО)Новини Вінниці / У Жмеринці розпочали повертати Бендера на «законне» місце  (ФОТО)
Ірина Заіковата

19 вересня, 2019