У Жмеринці провели перші змагання з плавання (ФОТО)

Новини Вінниці / У Жмеринці провели перші змагання з плавання (ФОТО)

На Вінниччині, а саме у місті Жмеринка, відбулися перші офіційні спортивні змагання з плавання у яких прийняло участь 260 жмеринчан. Серед шести доріжок басейну спортсмени змагалися у різних вікових категоріях, пропливаючи 25 або 50 метрів.

На Вінниччині, а саме у місті Жмеринка, відбулися перші офіційні спортивні змагання з плавання у яких взяло участь 260 жмеринчан. На шести доріжках басейну спортсмени змагалися у різних вікових категоріях, пропливаючи 25 або 50 метрів.

У жмеринському спортивно-оздоровчому закладі «Юність», 29 лютого усі ті, хто ще влітку не вмів плавати, демонстрували власні вміння на швидкість, отримували подарунки і спеціальні значки «Мої перші 25 метрів».

На відкриття змагань завітав Заслужений майстер спорту України, дворазовий срібний призер Олімпійських ігор в Барселоні, чемпіон Європи з плавання, голова ГО «Відділення НОК України у Вінницькій області» Павло Хникін, який подарував спортсменам КП СОЗ «Юність» спортивне приладдя для занять плаванням.

 «Я хочу привітати усіх присутніх із початком змагань. Бажаю успіху спортсменам та подальших здобутків. Пам’ятайте, що здоров’я – це найголовніше, що є у людини. Вірте у свої сили та впевнено йдіть до мети і  тоді все у вас вийде. Мені дуже приємно сьогодні тут знаходитися і я радий, що молоде покоління має можливість займатися спортом у хороших умовах. Сподіваюся, що відтепер подібних змагань буде більше і ми частіше будемо зустрічатися», – сказав Павло Хникін.

У свою чергу директор басейну Дмитро Кузів привітав усіх гостей та учасників змагань із першими офіційними змаганнями від імені секретаря міської ради Юрія Світлака, а також наголосив, що більше 10 років у місті басейн не працював, і лише на День міста, влітку минулого року, вдалося відкрити спортивно-оздоровчий заклад «Юність» для усіх жителів Жмеринської об’єднаної територіальної громади.

Церемонію нагородження провели заступник міського голови з гуманітарних питань Ольга Боровська та директор басейну Дмитро Кузів. Навушники, смарт-годинники, фітнес браслети, грамоти, медалі та абонементи на відвідування басейну стали чудовими подарунками для переможців та призерів.

Фото Жмерина.City

Новини Вінниці / У Жмеринці провели перші змагання з плавання (ФОТО)Новини Вінниці / У Жмеринці провели перші змагання з плавання (ФОТО)Новини Вінниці / У Жмеринці провели перші змагання з плавання (ФОТО)Новини Вінниці / У Жмеринці провели перші змагання з плавання (ФОТО)Новини Вінниці / У Жмеринці провели перші змагання з плавання (ФОТО)Новини Вінниці / У Жмеринці провели перші змагання з плавання (ФОТО)Новини Вінниці / У Жмеринці провели перші змагання з плавання (ФОТО)Новини Вінниці / У Жмеринці провели перші змагання з плавання (ФОТО)Новини Вінниці / У Жмеринці провели перші змагання з плавання (ФОТО)Новини Вінниці / У Жмеринці провели перші змагання з плавання (ФОТО)Новини Вінниці / У Жмеринці провели перші змагання з плавання (ФОТО)