У Жмеринці поліція зупинила автомобіль з партією фальсифікованого алкоголю та контрабандними сигаретами

Новини Вінниці / У Жмеринці поліція зупинила автомобіль з партією фальсифікованого алкоголю та контрабандними сигаретами

Партію алкогольної продукції та цигарок без марок акцизного податку затримали інспектори сектору реагування патрульної поліції 18 січня у Жмеринці. Під час проведення процесуальних дій слідчі вилучили з автомобіля тетрапаки та понад 600 пляшок алкоголю невідомого походження, близько 200 пачок цигарок без марок акцизного податку.

Як повідомляють у відділі комунікації поліції Вінницької області, пояснювати походження вантажу 37-річний водій категорично відмовився. Алкогольна продукція та тютюнові вироби вилучені. Автомобіль, яким транспортувались підакцизні товари, поміщений на арештмайданчик.

Слідство розпочало розслідування кримінального провадження за ч.1 ст.204 КК України (Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів). За таке правопорушення передбачено до 17 тисяч штрафу з конфіскацією та знищенням незаконно виготовлених товарів.