У Жмеринці на Вінниччині двоє молодиків місяць обкрадали припарковані у дворах автівки

Новини Вінниці / У Жмеринці на Вінниччині двоє молодиків місяць обкрадали припарковані у дворах автівки

У Жмеринці на Вінниччині поліцейські встановили підозрюваних у скоєнні низки крадіжок із припаркованих у дворах автівок. За інформацією Жмеринського відділу поліції, протягом останнього місяця у нічний час в місті із шести машин було викрадено акумулятори та магнітолу.

У Жмеринці на Вінниччині поліцейські встановили особи підозрюваних у скоєнні низки крадіжок із припаркованих у дворах автівок. За інформацією Жмеринського відділу поліції, протягом останнього місяця у нічний час в місті із шести машин було викрадено акумулятори та магнітолу.

Власники автівок звернулися із заявами до поліції. Усі потерпілі розповіли, що залишили свої автівки у дворах будинків, де проживають.   

За словами начальника Жмеринського відділу поліції Анатолія Присяжнюка, оперативним шляхом поліцейські встановили осіб, причетних до цих злочинів. Ними виявилися 24 та 16-річний жителі Жмеринки. Один з затриманих раніше вже притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки, інший на злочин пішов вперше.

Під час проведення слідчих дій працівники поліції вилучили усі викрадені речі.

З правопорушниками нині тривають слідчі дії. Молодикам готується оголошення про підозру. Їм загрожує до 6 років позбавлення волі.

Сергій Маламура

25 листопада, 2020