У Зеленського висміяли заяву Путіна про те, що Росія ще «нічого всерйоз не починала»

Новини Вінниці / У Зеленського висміяли заяву Путіна про те, що Росія ще «нічого всерйоз не починала»

Втрати російських військ у війні проти України перевищили 30 тисяч осіб. Щодня нищиться величезна кількість техніки. І це, на думку керівника Кремля Володимира Путіна, Росія ще не починала воювати…

Після того, як росіян запевнили, що захоплена Луганська область, підрозділам окупантів треба перепочити, фактично відносити боєздатність, у РФ повільно, але зростають негативні настрої щодо війни. Адже вона триває, наслідки потрохи відчутні, а от результати не задовільняють. Тому Путін вирішив сказали, що нібито Росія ще «нічого всерйоз не починала». По суті, йому лише залишається оголосити загальну мобілізацію. Інших козирів у кишені не залишається. До використання атомної зброї, звісно, у Кремлі можуть вдатися, але чудово розуміють, що вона не призведе до капітуляції, не надасть переваги, а лише налаштує нейтральні країни проти Москви.

На Банковій вирішили «відповісти» Путіну.

«37 тисяч загиблих російських військових (+12 тисяч ПВК). Загальні санітарні втрати - 98-117 тисяч осіб. Ліквідовано 10 генералів. Перетворено на металобрухт 1605 танків, 405 літаків/вертольотів. Росія ще не починала воювати? Війною в Кремлі вважають тільки сталінську математику - 20 млн втрат?»,- написав радник керівника офісу президента Михайло Подоляк в Twitter.

Фактично він публічно надто болісно принизив Путіна. А як інакше?..

Олег Верлан

8 липня, 2022