У залі очікування вокзалу у Вінниці рецидивіст завдав удар ножем чоловіку через «раптовий конфлікт»

Новини Вінниці / У залі очікування вокзалу у Вінниці рецидивіст завдав удар ножем чоловіку через «раптовий конфлікт»

На залізничному вокзалі у Вінниці ввечері 24 березня 48-річний мешканець Одеської області раптово ножем наніс тілесні ушкодження жителю Турбівської територіальної громади. Зловмисника патрульні поліцейські затримали впродовж 10 хвилин.

Як повідомляють у поліції Вінницької області, близько 18.20 від громадян надійшла інформація про те, що в приміщенні залу очікування залізничного вокзалу перебуває чоловік з ножевим пораненням.

На місце події прибули працівники патрульної поліції та лікарі швидкої медичної допомоги.

В ході першочергових дій поліцейські упродовж декількох хвилин затримали чоловіка, причетного до скоєного. Ним виявився раніше судимий за майнові та насильницькі злочини 48-річний мешканець м. Ізмаїл. На момент затримання він перебував в стані алкогольного сп’яніння. Причина у застосуванні ножа – раптовий конфлікт з іншим чоловіком.

Поліцейські встановили, що в приміщенні залізничного вокзалу між зловмисником та 22-річним потерпілим виник конфлікт, під час якого підозрюваний вихопив ніж та завдав останньому удар у поперек. Знаряддя злочину вилучено.

Чоловік затриманий та поміщений до ізолятора тимчасового тримання.

За цим фактом поліція розпочала кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. За такий злочин передбачено до 8 років позбавлення волі.

Слідством вирішується питання щодо повідомлення зловмиснику про підозру та обрання йому запобіжного заходу.

Макс Мельник

25 березня, 2023