У Ямполі на Вінниччині помер 27-річний чоловік, який напередодні сам себе підпалив

Новини Вінниці / У Ямполі на Вінниччині помер 27-річний чоловік, який напередодні сам себе підпалив

У Ямполі на Вінниччині сьогодні вранці помер чоловік 1993-го року народження, який напередодні ввечері облив себе бензином у підсобному приміщення та підпалив. Медики діагностували у потерпілого до 80% опіків тіла.

У Ямполі на Вінниччині сьогодні вранці помер чоловік 1993-го року народження, який напередодні ввечері облив себе бензином у підсобному приміщенні та підпалив. Медики діагностували у потерпілого до 80% опіків тіла.

Про факт пожежі і смерті чоловіка сьогодні повідомили рятувальники.

"6 липня о 16:32 до Служби порятунку "101" надійшло повідомлення про те, що в одному із приватних домоволодінь м. Ямпіль виникла пожежа. Прибувши до місця виклику, рятувальники державної пожежно-рятувальної частини №35 встановили, що горить сарай на площі 40 кв.м. В ході розвідки бійці ДСНС виявили постраждалого чоловіка 1993 р.н., якого було госпіталізовано працівниками екстреної медичної допомоги до лікувального закладу. На жаль, станом на 6:30 7 липня чоловік від отриманих травм помер", - йдеться у повідомленні пресслужби ГУ ДСНС у Вінницькій області.

У відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області також підтвердили смерть чоловіка.

"Попередньо встановлено, що він був нетверезим, виник конфлікт на побутовому сімейному ґрунті. Чоловік зайшов до підсобного приміщення, облив себе пальним і підпалив. Коли приїхала поліція, дружина намагалася надати йому допомогу. Потім потерпілого госпіталізували, але врятувати його, на жаль, не вдалося", - говорить речниця ГУНП в області Анна Олійник.

За її словами, після смерті чоловіка кримінальне провадження, яке наразі розслідується поліцією, перекваліфікували на ст. 115 ККУ (умисне вбивство) із позначкою "Нещасний випадок".  Наразі проводиться низка експертиз.