У винуватця ДТП вінницькі патрульні виявили підроблені водійські права

Новини Вінниці / У винуватця ДТП вінницькі патрульні виявили підроблені водійські права

Навіть приблизну кількість підроблений водійських прав встановити нереально. Проте іноді з ними попадаються водії, порушуючи ПДР або стаючи винуватцями ДТП. Саме так до рук вінницьких патрульних потрапила підробка, якою користувався 45-річний водій Renault Duster

Як зазначають у патрульній поліції Вінниччини, вчора, 1 листопада, на лінію 102 надійшло повідомлення про ДТП на вулиці Данила Нечая. Водій автомобіля Renault Duster допустив зіткнення з автомобілем «ГАЗель».

«Під час оформлення матеріалів інспектори помітили ознаки підробки в документах кермувальника кросовера. Тип та колір нанесених шрифтів і голограм у водійському посвідченні не відповідали встановленим зразкам. Крім того, в базі за цими даними не зареєстровано жоден документ», - вказують інспектори.

Для з'ясування всіх обставин патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Є підстави для відкриття кримінального провадження за фактом підробки документів дежрзразка.

Патрульні ж на водія Renault Duster склали протокол за ст. 124 (Порушення ПДР, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП.

Макс Мельник

2 листопада, 2021