У Винниці силовики затримали посадовця за «продаж» посвідчення

Новини Вінниці / У Винниці силовики затримали посадовця за «продаж» посвідчення

Оперативниками СБУ під час отримання неправомірної вигоди викрито та затримано спеціаліста головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області.

Оперативниками СБУ під час отримання неправомірної вигоди викрито та затримано спеціаліста головного управління Держпродспоживслужби у Вінницькій області. Людина, як переконують силовики, заробляла на продажі посвідчень.

Як зазначають у пресслужбі обласної прокуратури, за даними слідства, посадовець одержав неправомірну вигоду в розмірі 4000 гривень від громадянина  за видачу посвідчення тракториста-машиніста без навчання та іспитів.

Наразі держслужбовцю вручено письмове повідомлення про підозру у скоєнні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 368                              КК України. До суду передано клопотання про застосування до нього запобіжного заходу та про відсторонення його від займаної посади.

У кримінальному провадженні проводяться першочергові слідчі (розшукові) та процесуальні дії, спрямовані на об’єктивне встановлення обставин кримінального правопорушення, у тому числі проведено ряд оглядів та обшуків, допитуються заявник та свідки.

Макс Мельник

7 травня, 2021