У ВНТУ пропонують роботу студентам у Німеччині

Новини Вінниці / У ВНТУ пропонують роботу студентам у Німеччині

У ВНТУ пропонують роботу студентам у Німеччениі Щоб попрактикуватись у знанні німецької та отримати досвід роботи за кордоном, студентам ВНТУ пропонуються вакансії у Німеччині. Правда мова більше йде про роботу у сері послуг. Про це повідомляє пресслужба ВНТУ Компанія Profiteam пропонує роботу у Німеччині у сфері послуг, харчового виробництва для тих, хто зовсім не знає німецької мови. А ось для роботи у технічній сфері, на підприємствах машинобудівної галузі потрібно володіти німецькою - на рівні А2 та вище, тобто розуміти «ізольовані фрази» та сферах особистого побуту, сімейного життя, здійснення покупок, місцевої географії, роботи.

Щоб попрактикуватись у знанні німецької та отримати досвід роботи за кордоном, студентам ВНТУ пропонуються вакансії у Німеччині. Правда, мова більше йде про роботу у сфері послуг.

Про це повідомляє пресслужба ВНТУ.

Студентам, які зовсім не знають німецької мови. пропонують роботу у Німеччині у сфері послуг, декоративних рослин, харчового виробництва та легкої промисловості. За виключенням роботи в готелях - там вимагать знання англійської чи німецької мови.

А ось для роботи у технічній сфері, на підприємствах машинобудівної галузі потрібно володіти німецькою - на рівні А2 та вище, тобто розуміти «ізольовані фрази» та широко вживані вирази, необхідні для повсякденного спілкування усферах особистого побуту, сімейного життя, здійснення покупок, місцевої географії, роботи.

Марина Карабай

12 червня, 2020