У влади Вінниці просять відкрити «проїзд через Луку»

Новини Вінниці / У влади Вінниці просять відкрити «проїзд через Луку»

До Вінницької міськради звернувся Станіслав Мостович, який просить влади дозволити рух транспорту до обласного центру з південного передмістя, а саме Луки-Мелешківської. Відповідну петицію він опублікував 9 квітня.

До Вінницької міськради звернувся Станіслав Мостович, який просить владу дозволити рух транспорту до обласного центру з південного передмістя, а саме Луки-Мелешківської. Відповідну петицію він опублікував 9 квітня.

Дещо дискримінаційним виглядають рішення заборонити деякі в’їзди до Вінниці. Навіть після коригування, коли окрім трьох дозволених вїздів по Хмельницькому, Немирівському шосе та вул. Київської, «відкрили» дві траси – з боку Гнівані та Бару, жителі деяких приміських сіл залишилися відрізаними від Вінниці. Адже заборонено в’їзд з Тиврівської та Турбівської трас.

Оскільки більшість мешканців приміської Луки-Мелешківської та сусідніх сіл працюють чи скуповуються у Вінниці, то, можливо, актуальним є дозволити їм візити до міста. Тому автор петиції і звертається до мерії з такою пропозицією.    

Макс Мельник

10 квітня, 2020