У вівторок до Вінниці приїдуть режисер та продюсер фільму «Чорний ворон»

Новини Вінниці / У вівторок до Вінниці приїдуть режисер та продюсер фільму «Чорний ворон»

У вівторок, 10 грудня, вінничани матимуть змогу зустрітися із представниками творчої групи фільму «Чорний ворон» та переглянути стрічку, що 4 грудня вийшла на екрани, разом із її творцями. Зустріч відбудеться у кінотеатрі «Родина», - повідомляє Центр історії Вінниці.

У вівторок, 10 грудня, вінничани матимуть змогу зустрітися із представниками творчої групи фільму «Чорний ворон» та переглянути стрічку, що 4 грудня вийшла на екрани, разом із її творцями. Зустріч відбудеться у кінотеатрі «Родина». Про це повідомляє Центр історії Вінниці.  

Уже відомо, що до Вінниці приїдуть режисер фільму Тарас Ткаченко та виконавчий продюсер Христина Шкрабар.

«Поговоримо про досвід масштабних зйомок цього фільму, його історичний та літературний бекґраунд, а також про участь в знімальному процесі вінницького панцирника «Петлюра» та його команди у досить незвичному амплуа», - йдеться у повідомленні Центру історії Вінниці.

Зустріч розпочнеться у холі кінотеатру «Родина» о 17-й годині, а о 18-й розпочнеться сеанс. Вартість квитка – 50 гривень.

Фільм «Чорний ворон» зняли за мотивами однойменного роману Василя Шкляра.

Довідка. «Чорний ворон» відтворює одну зі сторінок української історії — боротьбу українських повстанців проти радянської влади у 1920-х роках. У центрі сюжету історія життя та кохання Івана на прізвисько Ворон, який став учасником повстанського руху часів Холодноярської республіки. Одвічна жага українців до волі не дає головному герою залишатись осторонь подій, які розгортаються в його селі. Тому він свідомо жертвує сімейним затишком і починає запеклу боротьбу за незалежність рідної землі, майбутнє українців і власної родини.

Сергій Маламура

6 грудня, 2019