У Вінницьку в’язницю прислали наркотичні «кульки з какао»

Новини Вінниці / У Вінницьку в’язницю прислали наркотичні «кульки з какао»

У Вінницькій установі виконання покарань №1 26 лютого зафіксували чергову спробу переслати в’язням наркотики. Так, як повідомили у пресслужбі центрально-Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації мінюсту, близько полудня оперативники установи оглянули посилку, що надійшла одному із засуджених.

У Вінницькій установі виконання покарань №1 26 лютого зафіксували чергову спробу передати наркотики ув’язненим. Так, як повідомили у пресслужбі центрально-Західного міжрегіонального управління з питань виконання кримінальних покарань та пробації мінюсту, близько опівдня оперативники установи оглянули посилку, що надійшла одному із засуджених.

У пачці «Кульки с какао» оперативники знайшли та вилучили поліетиленовий згорток з коноплею, чотири пластикових капсули з порошкоподібною речовиною білого кольору та десять пакетів сухих дріжджів.  

На місце події викликали оперативну групу Лівобережного відділу поліції. Випадок задокументовано, речові докази передано слідчим.

Сергій Маламура

27 лютого, 2020