У Вінницькому транспортному коледжі обрали керівника

Новини Вінниці / У Вінницькому транспортному коледжі обрали керівника

Сьогодні, 7 лютого, у Вінницькому транспортному коледжі відбулися вибори директора. На посаду претендувало двоє діючий керівник навчального закладу, кий обіймає посаду останніх 10 років Михайло Фаліштинський та директор Вінницької філії ВНЗ "Київський університет ринкових відносин" Галина Мазур.

Сьогодні, 7 лютого, у Вінницькому транспортному коледжі відбулися вибори директора. На посаду претендувало двоє - діючий керівник навчального закладу, який обіймає посаду останніх 10 років Михайло Фаліштинський та директор Вінницької філії ВНЗ "Київський університет ринкових відносин" Галина Мазур.

Вибори проводилися за новим форматом, відповідно до ЗУ "Про вищу освіту", шляхом таємного прямого голосування.

Так, за результатами підрахунку голосів найближчі 5 років Вінницький транспортний коледж очолюватиме "старий" керівник -  Михайло Фаліштинський, який у підсумку випередив основного конкурента майже на 40% голосів.

В голосуванні брали участь 89 представників трудового колективу, з яких 67 осіб – науково-педагогічні та педагогічні працівники; 8 – представники з числа інших штатних працівників та 14 виборних представників з числа студентів.