У вінницькому ТОВ «ЦМСУ» оприлюднили заяву щодо обшуків, які проводить СБУ (ФОТО)

Новини Вінниці / У вінницькому ТОВ «ЦМСУ» оприлюднили заяву щодо обшуків, які проводить СБУ (ФОТО)

З ранку 5 серпня у Вінниці в офісі приватної компанії, що спеціалізується на розсилці «єдиної платіжки» містянам, тривають обшуки. Проводять їх співробітники СБУ через відкрите кримінальне провадження щодо привласнення майна.

З ранку 5 серпня у Вінниці в офісі приватної компанії, що спеціалізується на розсилці «єдиної платіжки» містянам, тривають обшуки. Проводять їх співробітники СБУ через відкрите кримінальне провадження щодо привласнення майна.

Ємке пояснення того, що відбувається в офісі, розташованому на вулиці Єрмака, NaПарижі писав з посиланням на пресцентр СБУ. Наразі у ТОВ «Центр муніципальних систем управління» на власній сторінці у Facebook оприлюднили офіційну заяву.

«Вилучається документація та техніка. Ми вважаємо, що такі дії силовиків є абсолютно незаконними та безпідставними і розцінюємо це як тиск на компанію з невідомою нам метою…

Вважаємо, що сьогоднішній візит силовиків до нашої компанії – це повернення до старих методів використання силових органів у тиску на успішний бізнес. Останнім часом в Україні все частіше ми чуємо і бачимо випадки тиску правоохоронців на бізнес: виламування дверей, незаконне вилучення техніки і навіть особистих речей працівників, блокування роботи успішних підприємств. Нам дуже прикро, що обіцяні для бізнесу «інвестиційні няні» виявились «нянями у погонах», - зазначається в інформації компанії.

Зазначимо, що співвласниками ТОВ «ЦМСУ» є Леонід Тимчук та Валентин Орловський. Також вони є бенефіціарами кількох інших компаній. Крім того, Орловський та його дружина є засновниками «ЖБК Авалон-5».

Новини Вінниці / У вінницькому ТОВ «ЦМСУ» оприлюднили заяву щодо обшуків, які проводить СБУ (ФОТО)Новини Вінниці / У вінницькому ТОВ «ЦМСУ» оприлюднили заяву щодо обшуків, які проводить СБУ (ФОТО)Новини Вінниці / У вінницькому ТОВ «ЦМСУ» оприлюднили заяву щодо обшуків, які проводить СБУ (ФОТО)Новини Вінниці / У вінницькому ТОВ «ЦМСУ» оприлюднили заяву щодо обшуків, які проводить СБУ (ФОТО)Новини Вінниці / У вінницькому ТОВ «ЦМСУ» оприлюднили заяву щодо обшуків, які проводить СБУ (ФОТО)
Олег Верлан

5 серпня, 2020