У Вінницькому районі знешкоджували "диверсантів"

Новини Вінниці / У Вінницькому районі знешкоджували "диверсантів"

11 серпня рятувальники Вінниці взяли участь у плановому контрдиверсійному тренуванні на території однієї з військових частин Вінницького району.

Сьогодні, 11 серпня, рятувальники Вінниці взяли участь у плановому контрдиверсійному тренуванні на території однієї з військових частин Вінницького району.

Про це йдеться на сторінці ГУ ДСНС у Вінницькій області в соціальній мережі Facebook.

«Задіяні у тренувальних зборах суб’єкти боротьби із тероризмом відпрацювали комплекс дій із виявлення та знешкодження умовних диверсантів, які за легендою навчань діяли у лісовому масиві поблизу стратегічних військових локацій.

Учасники тренування відпрацювали алгоритм міжвідомчої взаємодії щодо попередження та блокування відповідних загроз, ліквідації наслідків протиправних проявів, а також надання екстреної медичної допомоги постраждалим», - йдеться в інформації.

У тренуваннях були задіяні регіональні підрозділи СБУ, Нацгвардії, ДСНС.
Координаційна група АТЦ проаналізувала кожен етап тренування і відзначила високий рівень готовності його учасників до злагодженої роботи в екстремальних умовах.

Зазначимо, що за перебігом подій слідкував голова Вінницької обласної державної адміністрації Сергій Борзов.

 

Новини Вінниці / У Вінницькому районі знешкоджували "диверсантів" Новини Вінниці / У Вінницькому районі знешкоджували "диверсантів" Новини Вінниці / У Вінницькому районі знешкоджували "диверсантів" Новини Вінниці / У Вінницькому районі знешкоджували "диверсантів" Новини Вінниці / У Вінницькому районі знешкоджували "диверсантів" Новини Вінниці / У Вінницькому районі знешкоджували "диверсантів"
Марина Карабай

11 серпня, 2020