У Вінницькому районі легковик врізався у рейсовий автобус, є постраждалі (ФОТО)

Новини Вінниці / У Вінницькому районі легковик врізався у рейсовий автобус, є постраждалі (ФОТО)

В автобус з пасажирами, що їхав за маршрутом «Комарів - Вінниця», врізався ВАЗ. Зіткнення сталося через те, що водій легковика ніби виїхав на зустрічну смугу руху. У ході розпочатого розслідування будуть встановлені причини цієї ДТП та винуватець.

Це сталося сьогодні, 2 листопада, близько 9:00 неподалік села Комарів, що у Вінницькому районі. В автобус з пасажирами, що їхав за маршрутом «Комарів - Вінниця», врізався ВАЗ. Зіткнення сталося через те, що водій легковика ніби виїхав на зустрічну смугу руху. У ході розпочатого розслідування будуть встановлені причини цієї ДТП та винуватець.
Як зазначили у відділі комунікації поліції Вінниччини, на місці аварії працюють слідчі. Обійшлося без жертв. Серед пасажирів автобусу «Богдан» ніхто не травмувався. Водій та дві пасажирки ВАЗу – отримали тілесні ушкодження.

Учора NaПарижі повідомляв, що на Вінниччині постраждав водій автівки, яка врізалась у пасажирський автобус. ДТП сталася на дорозі Турбів – Погребище – Сквира. Автобус рухався за маршрутом «Погребище – Вінниця».

 

Юрій Ярмощук

2 листопада, 2018