У Вінницькому планетарії розповідатимуть про зірки й галактики не лише українською, а й англійською мовою

Новини Вінниці / У Вінницькому планетарії розповідатимуть про зірки й галактики не лише українською, а й англійською мовою

Відсьогодні цікаві лекції у Вінницькому планетарії читатимуть не лише українською мовою, а й англійською. Завдяки цьому відвідувачі, а це здебільшого школярі, зможуть швидше опанувати найбільш розповсюджену у світі іноземну мову.

Відсьогодні цікаві лекції у Вінницькому планетарії читатимуть не лише українською мовою, а й англійською. Завдяки цьому відвідувачі, а це здебільшого школярі, зможуть швидше опанувати найбільш розповсюджену у світі іноземну мову. Крім того, й іноземці, які не володіють українською, матимуть можливість почути цікаві розповіді про різні планети, галактики й зірки.

Зазвичай лекція триває 45-50 хвилин, однак на англійській мові вона буде удвічі коротшою. 

«Лекція англійською буде тривати до 25 хвилин, після чого лектор продовжуватиме розповідь українською мовою. Вона має назву «Повернення на Місяць» і в подальшому буде проводитись по суботах. У нас виникла така ідея, щоб вінничани, які вивчають англійську, мали можливість вдосконалити свої знання та послухати цікаву розповідь іноземною», – розповіла лекторка планетарію Ганна Таранушко. 

У перспективі у планетарії планують читати лекції й польською мовою.

До речі, цей заклад працює без вихідних з 10:00 до 18:00. Детальну інформацію можна отримати за телефоном - 067 431 0611.

Як повідомляв NaПарижі, Вінницький планетарій пропонує незвичну січневу програму.

Юрій Ярмощук

25 січня, 2019