У Вінницькому апеляційному суді «узгодили» запобіжний захід Андрію Вербецькому у справі з побиття прихильника Шарія (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / У Вінницькому апеляційному суді «узгодили» запобіжний захід Андрію Вербецькому у справі з побиття прихильника Шарія (ФОТО, ВІДЕО)

Вивчивши доводи прокуратури та захисту Андрія Вербецького, якого підозрюють у побитті активіста партії Шарія Вадима Шмагалова, Вінницький апеляційний суд вирішив залишити без змін запобіжний захід, визначений міськсудом. Тобто вінничанина залишають під цілодобовим домашнім арештом.

Вивчивши доводи прокуратури та захисту Андрія Вербецького, якого підозрюють у побитті активіста партії Шарія Вадима Шмагалова, Вінницький апеляційний суд вирішив залишити без змін запобіжний захід, визначений міськсудом. Тобто вінничанина залишають під цілодобовим домашнім арештом.

Нагадаємо, що Шарій дав «наводку» на лідера місцевих «Нацдружин» Андрія Вербецького, який приймав участь у побитті на проспекті Коцюбинського в обласному центрі його активіста. «Вирахували» вінничанина за червоному кросівками. Вербецького затримали 2 липня, а в його квартирі провели обшук.

Вже 3 липня Вінницький міськсуд обрав йому запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту.

Звісно, з цим не погодився Андрій Вербецький, тому спробував оскаржити рішення. Апеляційна інстанція вивчила матеріали справи та 13 липня з’ясовувала позиції обох сторін.

У прокуратури пояснили, що звернулися зі скаргою, щоб взяти вінничанина під варту, оскільки він може ухилятися від слідства.

А.Вербецький зазначив, що за 11 днів ніде не переховувався, а його перебування вдома навіть не перевіряли. Більш того, попри те, що на утриманні знаходиться 5-річний син, через цілодобовий домашній арешт, вінничанину доведеться закрити власний бізнес та залишитися без коштів на його утримання. Тому сторона захисту просила суд обмежитись домашнім арештом в нічну пору доби.

 

Новини Вінниці / У Вінницькому апеляційному суді «узгодили» запобіжний захід Андрію Вербецькому у справі з побиття прихильника Шарія (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінницькому апеляційному суді «узгодили» запобіжний захід Андрію Вербецькому у справі з побиття прихильника Шарія (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінницькому апеляційному суді «узгодили» запобіжний захід Андрію Вербецькому у справі з побиття прихильника Шарія (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінницькому апеляційному суді «узгодили» запобіжний захід Андрію Вербецькому у справі з побиття прихильника Шарія (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінницькому апеляційному суді «узгодили» запобіжний захід Андрію Вербецькому у справі з побиття прихильника Шарія (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінницькому апеляційному суді «узгодили» запобіжний захід Андрію Вербецькому у справі з побиття прихильника Шарія (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінницькому апеляційному суді «узгодили» запобіжний захід Андрію Вербецькому у справі з побиття прихильника Шарія (ФОТО, ВІДЕО)