У «Вінницького муніципального центру інновацій» нова очільниця

Новини Вінниці / У «Вінницького муніципального центру інновацій» нова очільниця

З 19 січня депутатку Вінницької міськради Світлану Ярову призначено директором міського комунального підприємства «Вінницький муніципальний центр інновацій». Про це йдеться у розпорядженні міського голови Сергія Моргунова від 12 січня 2021 року.

Із 19 січня депутатку Вінницької міськради Світлану Ярову призначено директором міського комунального підприємства «Вінницький муніципальний центр інновацій». Про це йдеться у розпорядженні міського голови Сергія Моргунова від 12 січня 2021 року.

Раніше Світлана Ярова була в.о. директора обласного молодіжного центру «Квадрат». 14 січня 2021 року вона вийшла з відпустки по догляду за дитиною.

Зазначимо, раніше посаду керівника КП «Вінницький муніципальний центр інновацій» обіймав Володимир Шевчук. Про причини його звільнення не повідомляється.

Додамо, що на сайті КП він і досі значиться директором.

Підприємство створене з метою залучення інвестицій в економіку міста, забезпечення сприятливих умов для роботи бізнесу, поліпшення інвестиційного іміджу міста, а також забезпечення економічного розвитку та підвищення конкурентоспроможності території Вінниці. Адресою КП вказана будівля мерії.  

Олег Верлан

19 січня, 2021