У вінницького футбольного клубу з’явилась власна зірка "Нива" (ФОТО)

Новини Вінниці / У вінницького футбольного клубу з’явилась власна зірка "Нива" (ФОТО)

В Міжнародному каталозі зіркового неба «Космос-Земля» в сузір’ї Фенікса з’явилась нова зірка названа на честь футбольного клубу «Нива». Про це повідомляє прес-секретар клубу Михайло Шафір.

В Міжнародному каталозі зіркового неба «Космос-Земля» в сузір’ї Фенікса з’явилась нова зірка названа на честь вінинцького футбольного клубу «Нива».

Про це повідомляює прессекретар клубу.

Саме вболівальники «Ниви» стали авторами даної ідеї. Таким чином вони хочуть надихнути гравіців напередодні старту нового сезону у чемпіонаті України із футболу.

Координати зірки вказані у свідоцтві про реєстрацію,  усі охочі зможуть побачити її через телескоп.

«Офіційні документи на реєстрацію зірки «Нива» (Вінниця) прийшли днями. Сенс цього проєкту в тому, щоб зірка нашої команди світила завжди! Обрали сузір’я Фенікса ми невипадково, наш клуб не раз відроджувався після перерви, немов Фенікс із попелу.

Ми нагадуємо всім, що «Нива» існує, вона жива! Реєстрація зірки – це ще й своєрідний заклик до влади і небайдужих меценатів допомогти вінницькому професіональному футболу», – каже член народного футбольного клубу «Нива» Олег Семенов.

Новини Вінниці / У вінницького футбольного клубу з’явилась власна зірка "Нива" (ФОТО)Новини Вінниці / У вінницького футбольного клубу з’явилась власна зірка "Нива" (ФОТО)
Ірина Заіковата

4 серпня, 2020