У вінницькій поліції розслідують привласнення коштів, які призначалися для юних футболістів

Новини Вінниці / У вінницькій поліції розслідують привласнення коштів, які призначалися для юних футболістів

За фактом привласнення коштів, які призначалися для організації участі 97 вихованців вінницької спортивної школи «Темп» у Міжнародному футбольному чемпіонаті у містечку Равда, що у Болгарії, поліція розпочала розслідування.

За фактом привласнення коштів, які призначалися для організації участі 97 вихованців вінницької спортивної школи «Темп» у Міжнародному футбольному чемпіонаті у містечку Равда, що у Болгарії, поліція розпочала розслідування.

Нагадаємо, NaПарижі писав, як «кинули» 97 юних футболістів. Хлопці  до 27 червня приймали участь першій частині ІІІ міжнародного дитяче-юнацького турніру з футболу Pontica Cup 2021. Юним вінничанам у місцевій споршколі «Темп» обіцяли відпочинок у таборі на морі та виступ. Батьки здали гроші, але перед зворотнім шляхом їх не виявилося.  

Як зазначають у відділі комунікації ГУНП у Вінницькій області, 28 червня слідчим відділом Вінницького райуправління відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 191 КК України. Санкція статті передбачає покарання - до 4-ох років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років або без такого.

За попередньою інформацією слідства, 97 дітей, вихованців вінницької спортивної школи, вирушили до Болгарії на турнір з футболу. Організатор змагань зібрав з батьків кошти на фінансування за проїзд, харчування та проживання дітей, однак ці послуги не були оплачені.

В межах  розпочатого розслідування кримінального провадження поліцейські з’ясовують усі обставини. Хід розслідування перебуває на особистому контролі начальника обласного главку Івана Іщенка.

Макс Мельник

29 червня, 2021