У вінницькій поліції представили нових керманичів підрозділів

Новини Вінниці / У вінницькій поліції представили нових керманичів підрозділів

Під час розширеної колегії з підведення підсумків роботи ГУНП у Вінницькій області начальник обласного главку Юрій Педос представив особовому складу нових керівників. Жодних нових людей. Навпаки через «омолодження» кадрів хтось пішов на заслужений відпочинок, а їхнє місце зайняли молоді кадри.

Під час розширеної колегії з підведення підсумків роботи ГУНП у Вінницькій області 5 жовня начальник обласного главку Юрій Педос представив особовому складу нових керівників. Жодних нових людей. Навпаки через «омолодження» кадрів хтось пішов на заслужений відпочинок, а їхнє місце зайняли молоді кадри.

Як зазначають у відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області, полковник поліції Віталій Ковальчук, який  очолював управління кадрового забезпечення, був звільнений у зв'язку з виходом на пенсію. На його місце призначений майор поліції Олександр Конєв, який раніше працював начальником Літинського відділення поліції.

Наразі літинською поліцією керуватиме майор поліції Костянтин Коробчинський, який до того працював в управлінні карного розшуку.

Окрім цього, начальником Управління логістики та матеріально-технічного забезпечення призначений підполковник поліції Максим Данилюк.

Призначення та проводи супроводжувалися даруванням квітів.

Макс Мельник

5 жовтня, 2019