У вінницькій поліції повідомили, чи відкриватимуть провадження через масштабну пожежу біля Вишенського озера

Новини Вінниці / У вінницькій поліції повідомили, чи відкриватимуть провадження через масштабну пожежу біля Вишенського озера

Вчора, 7 квітня, у Вінниці біля Вишенського озера палав очерет на площі у понад три гектари. Це, мабуть, наймасштабніша пожежа у межах обласного центру за останній час. В обласному главку повідомили NaПарижі за яких умов ввідкриватимуть кримінальне провадження.

Вчора, 7 квітня, у Вінниці біля Вишенського озера палав очерет на площі у понад три гектари. Це, мабуть, наймасштабніша пожежа у межах обласного центру за останній час. В обласному главку повідомили NaПарижі за яких умов відкриватимуть кримінальне провадження.

У відділі комунікацій ГУНП у Вінницькій області пояснили, що у поліції чекають висновків рятувальників щодо причин пожежі, чи є ознаки умисного підпалу. На підставі результатів досліджень ГУ ДСНС, правоохоронці вирішать, чи є підстави для відкриття кримінального провадження.  

Також у поліції повідомили, що наразі скарг на пожежу на лінію 102 не надходило.

Зазначимо, що під час горіння сухостою виникла загроза перекидання вогню на розташовані поряд житлові будинки та 2 екскаватори, що знаходилися на території будмайданчику. Бійцям ДСНС вдалося о 14:17 локалізувати пожежу, а о 14:30 ліквідувати. Про це писав у соцмережі начальник ГУ ДСНС у Вінницькій області Р.Шевчук. Попіл від пожежі вінничани спостерігали на тротуарі та дорогах у «нижній» Вишенці.