У Вінницькій облраді на одного депутата стане менше: Володимир Барцьось хоче скласти повноваження

Новини Вінниці / У Вінницькій облраді на одного депутата стане менше: Володимир Барцьось хоче скласти повноваження

Депутат Вінницької облради Володимир Барцьось, обраний в багатомандатному виборчому окрузі за списком Аграрної партії України хоче скласти свої повноваження. Він уже написав відповідну заяву. А в облраді зареєстровано проект рішення про дострокове припинення повноважень депутата.

Депутат Вінницької облради Володимир Барцьось, обраний в багатомандатному виборчому окрузі за списком Аграрної партії України, хоче скласти свої повноваження. Він уже написав відповідну заяву. А в облраді зареєстровано проект рішення про дострокове припинення повноважень депутата.

«Достроково припинити повноваження депутата Вінницької обласної Ради 7 скликання Барцьося Володимира Васильовича, обраного в багатомандатному  виборчому окрузі за виборчим списком Аграрної партії України, у зв’язку з його особистою заявою. Направити це рішення до Вінницької обласної виборчої комісії», - йдеться у проекті рішення, який депутати мають розглянути на найближчій сесії.

Чому Володимир Барцьось не хоче далі бути депутатом у Вінницькій обласній раді, достеменно наразі невідомо. Дехто з його колег по депутатському корпусу припускає, що пан Барцьось хоче залишити країну, адже має комерційну нерухомість за кордоном.

Наразі, за даними сайту облради, офіційне місце роботи В.Барцьося – ТОВ «Вінницька аграрно-промислова група», де він значиться директором. В облраді пан Володимир входить до фракції «Аграрії Вінниччини» та очолює постійну комісію з питань агропромислового комплексу і земельних відносин.

Замість Володимира Барцьося депутатом облради може стати Олександр Шевчук – директор ТОВ «Агробуд» із Оратова. У нього найвищий відсоток набраних голосів серед кандидатів із партійного списку, які поки не стали депутатами. Звісно, якщо не відмовиться від мандата на користь інших претендентів.   

Сергій Маламура

28 листопада, 2019