У Вінницькій області "знято" керівництво поліції

Новини Вінниці / У Вінницькій області "знято" керівництво поліції

У Вінницькій області звільнили усе керівництво ГУ Нацполіції через стрілянину у Броварах. Про це повідомив у своєму телеграм-каналі Ігор Мосійчук.

У Вінницькій області майже усе керівництво ГУ Нацполіції через стрілянину у Броварах відсторонено. Про це повідомив у своєму телеграм-каналі Ігор Мосійчук.

"Щойно відсторонено від виконання обов’язків все керівництво включно з очільником ГУ Нацполіції у Вінницькій області. Це рішення наслідок сьогоднішньої масової бійні і стрілянини в Броварах", - йдеться у повідомленні.

Мосійчук зазначив, що стрільці прибули до Броварів з Вінниці і там знали про їх виїзд.

"Сьогодні, 29 травня, керівництво Національної поліції України прийняло рішення про відсторонення від виконання обов’язків начальника Головного управління Національної поліції у Вінницькій області Юрія Педоса. Його заступника – начальника кримінальної поліції та керівника оперативної служби увільнено із займаних посад. Причиною таких управлінських рішень стали грубі недоліки та прорахунки, допущені у службовій діяльності та в організації роботи оперативних підрозділів", - зазначається у повідомленні пресслужби Нацполіції.

Нагадаємо, на Київщині відбулась стрілянина. затримали вінничан. 

Марина Карабай

29 травня, 2020