У Вінницькій області у сніговий полон потрапляли автобуси з пасажирами, фури, швидкі й легковики

Новини Вінниці / У Вінницькій області у сніговий полон потрапляли автобуси з пасажирами, фури, швидкі й легковики

Негода, спричинена потужним циклоном, додала роботи рятувальникам Вінниччини. Як повідомила прес-служба обласного управління ДСНС, за останні дві доби у сніговий полон, зокрема, на автотрасі «Житомир – Вінниця» та «Вінниця – Київ» потрапили два автобуси «Еталон» з 28 пасажирами. А на автошляху «Стрій – Тернопіль – Кропивницький – Знамянка» через ожеледицю знесло на узбіччя два великовантажних автомобіля «ДАФ». Автобуси й фури рятувальники витягували з снігу за допомогою потужних тягачів.

Негода, спричинена потужним циклоном, додала роботи рятувальникам Вінниччини. Як повідомила прес-служба обласного управління ДСНС, за останні дві доби у сніговий полон, зокрема, на автотрасі  «Житомир – Вінниця» та «Вінниця – Київ» потрапили два автобуси «Еталон» з 28 пасажирами. А на автошляху «Стрій – Тернопіль – Кропивницький – Знамянка» через ожеледицю знесло на узбіччя два великовантажних автомобіля «ДАФ». Автобуси й фури рятувальники витягували з снігу за допомогою потужних тягачів.

У Вінниці бійці ДСНС витягли з снігу 4 бригади екстреної медичної допомоги. А у Липовецькому районі – звільнили з снігового замету 5 легковиків з 14 пасажирами та фуру.

Синоптики прогнозують, що снігопади найближчим часом не припинятимуться, тож водіям краще відкласти поїздки на деякий час.

Юрій ЯРМОЩУК

 

Сергій Маламура

19 грудня, 2017