У Вінницькій міськраді призначили нового директора департаменту капбудівництва

Новини Вінниці / У Вінницькій міськраді призначили нового директора департаменту капбудівництва

З 6 січня департамент капітального будівництва Вінницької міськради очолює новий керівник. На посаду, яку останні 3,5 роки обіймав Ігор Кравець, призначено Ігоря Откидача. Розпорядження щодо звільнення призначення та попередника опубліковані на сайті міськради.

Із 6 січня департамент капітального будівництва Вінницької міськради очолює новий керівник. На посаду, яку останні 3,5 роки обіймав Ігор Кравець, призначено Ігоря Откидача. Розпорядження щодо його призначення та звільнення попередника опубліковані на сайті міськради.

Згідно з розпорядженням мера, І.Кравця звільнено з 30 грудня 2020 року. Нагадаємо, він керував департаментом з червня 2017 року. До жовтня 2016 року Ігор Юхимович перебував у статусі уповноваженого міського голови, а з у 2010-15 був депутатом Вінницької міської ради. Перебуваючи на посаді, І.Кравець курував будівництво та реконструкцію багатьох об’єктів, зокрема площі Гагаріна та Київського мосту.   

Про нового директора департаменту Ігоря Откидача відомо доволі мало. До призначення на посаду в міську раду Ігор Леонідович працював у Вінницьких МЕМ, а також з 2020-го був серед засновників ТОВ «Енергетик монтаж-груп».