У Вінницькій громаді запрацював ще один дитячий садок, який має власне укриття

Новини Вінниці / У Вінницькій громаді запрацював ще один дитячий садок, який має власне укриття

З 4 листопада для малечі відчинив свої двері садок «Лісова казка», що у с. Писарівка Вінницької громади. Нещодавно поруч із закладом дошкільної освіти адаптували укриття, яке буде використовуватися під час повітряної тривоги.

Про це повідомляють у Вінницькій міськраді.

Як зауважує директорка департаменту освіти ВМР Оксана Яценко, в укритті, для малечі облаштовано місця для ігор, створені осередки самостійно-художньої й пізнавальної діяльності, а освітнє середовище є безпечним, інформативним, цікавим та змістовним.

«Загалом у різних мікрорайонах Вінницької міської територіальної громади працюють у звичній формі 30 чергових дитячих садків різних форм власності. Наразі більше двох з половиною тисяч дітей, у тому числі – 117 дітей із числа внутрішньо переміщених осіб відвідують заклади дошкільної освіти офлайн», - додає Оксана Яценко.

Нагадаємо, що усі функціонуючі заклади освіти нашої громади працюють із дотриманням правил безпеки в умовах воєнного часу та санітарно-гігієнічного стану. У дитячий садок беруть діток відповідно до кількості місць, в сховищі.

Олеся Рудницька

7 листопада, 2022