У вінницькій "Франції" відбудеться виїзне засідання парламентського комітету

Новини Вінниці / У вінницькій "Франції" відбудеться виїзне засідання парламентського комітету

Завтра, 12 лютого, у Вінниці відбудеться виїзне засідання парламентського комітету Верховної Ради з державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування.

Завтра, 12 лютого, у Вінниці відбудеться виїзне засідання парламентського комітету Верховної Ради з державного будівництва, регіональної політики та місцевого самоврядування.

Головуватиме під час засідання народний депутат Сергій Кудлаєнко. Також до Вінниці приїде парламентар, голова підкомітету з питань органів самоорганізації населення, місцевих виборів та інших форм безпосередньої демократії Олена Бойко.

Долучаться до засідання комітеті голова обласної ради Анатолій Олійник, голова облдержадміністрації Валерій Коровій, Вінницький міський голова Сергій Моргунов, а також представники місцевих рад всіх рівнів Вінницької області, керівники та експерти проектів ПРООН, USAID, Центрального офісу реформ при Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування "Асоціація міст України", науковці, а також представники місцевих рад та громадські експерти з Херсонської і Волинської областей.

На засіданні комітет планує обговорити сучасний стан та перспективи удосконалення законодавчого регулювання питань локальної демократії в Україні, а також поточний стан і проблемні питання імплементації українського законодавства у сфері статусу депутатів місцевих рад. Проходитиме захід у конференц-залі готелю "Франція" по вул. Соборна, 34. Початок об 11:00. Чи сприятиме захід покращенню самоврядуванню, важко сказати, а от те, що він відбувається у вінницькому отелі приємно - це придає йому "статусність"...