У Вінницю переїхали ще два підприємства. Одне з них вже допомагає мерії

Новини Вінниці / У Вінницю переїхали ще два підприємства. Одне з них вже допомагає мерії

Ще два підприємства вирішили оселитись в Вінниці. Вони з Харкова та Мелітополя. Харків'яни займаються торгівлею косметологічної продукції і вже запустили в роботу інтернет-магазин. Підприємство з Мелітополя спеціалізується на політичному консалтингу.

«Фірма займається соціологічними та маркетинговими дослідженнями. Йдеться про політичний консалтинг, стратегії та проєкти розвитку бізнесу, аналіз земельних ресурсів та інноваційних ідей громад і організацій, а також фандрайзинг, опитування та проєктний менеджмент проведення фокус-груп. До речі, наші нові колеги вже допомагають департаменту культури в пошуках нових ідей для розвитку», - написав детально про напрямки роботи мелітопольців у Facebook заступник міського голови Вінниці Андрій Очеретний.

Вінницька міська рада з початку вторгнення почала допомагати вітчизняним виробникам та підприємцям, які прагнули відновити свою діяльність. Завдяки хорошому бізнес-клімату у Вінниці процес переміщення підприємств та підприємців з «гарячих точок» триває. Нині релоковано 23 підприємства та підприємців, 19 з них вже працюють у Вінницькій МТГ.

Олеся Рудницька

27 травня, 2022