У Вінниці знову затримали підозрюваного у крадіжці велосипеда

Новини Вінниці / У Вінниці знову затримали підозрюваного у крадіжці велосипеда

Другий день поспіль у вінницькій поліції звітують про затримання підозрюваних у крадіжках велосипедів. Так, 15 жовтня оперативники Київського відділення поліції розшукали 27-річного правопорушника, який може бути причетним до низки крадіжок.

Другий день поспіль у вінницькій поліції звітують про затримання підозрюваних у крадіжках велосипедів. Так, 15 жовтня оперативники Київського відділення поліції розшукали 27-річного правопорушника, який може бути причетним до низки крадіжок.

Як повідомляють у відділ комунікацій ГУНП у Вінницькій області, на спецлінію поліції надійшло повідомлення від вінничанина про те, що невідома особа викрала  з підсобного приміщення його домогосподарства  велосипед  «Ardis».

В ході проведення розшукових заходів оперативники встановили особу, причетну до вчинення злочину. Ним виявився молодий вінничанин. За місцем проживання правопорушника працівники поліції вилучили крадений двоколісний транспортний засіб.

Наразі чоловіка перевіряють на причетність до вчинення аналогічних злочинів.

Слідчим відділення поліції розпочато кримінальне провадження  за ч. 3. ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло чи інше приміщення). Зловмиснику загрожує до 6-ти років позбавлення волі.

Нагадаємо, що 14 жовтня вінницькі правоохоронці «взяли» рецидивіста, якого підозрюють у велокрадіжці.

Макс Мельник

16 жовтня, 2020