У Вінниці знову бачили військові літаки. У місті офіційно розпочали святкування 15-річниці від Дня створення Повітряних Сил ЗСУ (ФОТО, ВІДЕО)

Новини Вінниці / У Вінниці знову бачили військові літаки. У місті офіційно розпочали святкування 15-річниці від Дня створення Повітряних Сил ЗСУ (ФОТО, ВІДЕО)

Як редакція сайту NаПарижі писала раніше, жителі міста Вінниці не одноразово скаржились та виясняли причину досить частої появи над містом винищувачів та транспортної авіації військової повітряної техніки. Причина виявилась досить очікуваною – військові готувались до проведення сьогоднішнього святкування річниці від Дня створення Повітряних Сил ЗСУ.

Як редакція NаПарижі писала раніше, жителі міста Вінниці не одноразово скаржились та з’ясовували причину досить частої появи над містом винищувачів та транспортної авіації військової повітряної техніки. Причина виявилась досить очікуваною – військові готувались до проведення сьогоднішнього святкування річниці від Дня створення Повітряних Сил ЗСУ.

Сьогодні, 2 серпня, у Вінниці в Будинку офіцерів відбуваються заходи до відзначення 15-річниці від Дня створення Повітряних Сил Збройних Сил України. Однак до свята приєднались не лише військові, а й ті, хто зранку помітив військові літкати, що пролетіли містом.

Під час урочистої церемонії підняття Прапора, близько 11 години у Будинку офіцерів, що на площі Перемоги, відбувся проліт екіпажів винищувальної та транспортної авіації. Судна по традиції пролетіли містом зі сторони Барського шосе (мікрорайону Вишенька) та направились у бік Гавришівки.

Окрім цього в приміщенні залу Будинку офіцерів відбувся святковий концерт та урочисті заходи. 

Новини Вінниці / У Вінниці знову бачили військові літаки. У місті офіційно розпочали святкування 15-річниці від Дня створення Повітряних Сил ЗСУ (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці знову бачили військові літаки. У місті офіційно розпочали святкування 15-річниці від Дня створення Повітряних Сил ЗСУ (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці знову бачили військові літаки. У місті офіційно розпочали святкування 15-річниці від Дня створення Повітряних Сил ЗСУ (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці знову бачили військові літаки. У місті офіційно розпочали святкування 15-річниці від Дня створення Повітряних Сил ЗСУ (ФОТО, ВІДЕО)Новини Вінниці / У Вінниці знову бачили військові літаки. У місті офіційно розпочали святкування 15-річниці від Дня створення Повітряних Сил ЗСУ (ФОТО, ВІДЕО)
Ірина Заіковата

2 серпня, 2019